Nyckelsystem och nyckelhantering

Här finner du teknisk support för nyckelsystem och nyckelhantering i ASSA ABLOY Security Master, ASSA ABLOY Performer, CLIQ® Web Manager och TRAKA nyckelskåp

Ring oss: 08-775 16 60

Skicka e-post

ASSA ABLOY Security Master

För att få hjälp med installation och uppgradering av ASM kontakta Kundservice.

Behöver du hämta senaste versionen av ASM, gå direkt till vår tekniska supportwebb och logga in.

ASSA ABLOY Performer

För att få hjälp med installation och uppgradering av Performer kontakta helpdesk.

Hämta användarmanualen

CLIQ Web Manager

CLIQ Web Manager är webbaserat vilket säkerställer att administratören alltid arbetar i den senaste versionen, ASSA ABLOY hanterar backup av databasen och uppdateringar sker med automatik.

För inlogg: Administrationssidan.

TRAKA Nyckelhantering

För att få hjälp med installation och uppgradering av TRAKA och TRAKA Web kontakta helpdesk.