Aptus utbildningar skapar trygghet

Det ska kännas tryggt att arbeta med Aptus produkter. Därför rekommenderar vi dig att delta på någon av våra utbildningar.

På grund av dom nya lokala restriktionerna gällande COVID-19 kommer kurserna ges på distans både i Göteborg och i Stockholm.

Grundkurs Multiaccess 8 Styra

På denna kurs lär du dig hur vårt passagesystem Multiaccess 8 Styra är uppbyggt. Efter kursen har du fått tillräckliga kunskaper om systemet för att själv kunna programmera och driftsätta en passagesystemanläggning eller passagesystemanläggning med bokning och porttelefoni. Allmän datorvana krävs.

För att bli godkänd i MultiAccess grundkurs krävs följande: Ett aktivt deltagande i alla moment och en godkänd programmering enligt kursmaterial.

Boka kursen här.

Felsökningskurs

På vår felsökningskurs får du lära dig hur man identifierar och avhjälper dom vanligaste felen som kan uppstå i Aptussystem både vid uppstart och löpande. Du får även bättre kunskap kring hur våra system fungerar vilket gör att det blir lättare att förstå orsak och verkan kring olika felsymptom.

Boka kursen här.

Användarutbildningar

En kurs för dig som vill effektivisera ditt jobb som administratör, bovärd eller förvaltare av våra system. Maila dina önskemål gällande kurs till Aptus.Konsult@assaabloy.com så kan vi skräddarsy en kurs som passar er.