Stöd för arkitekter & projektörerArkitekter och projektörer spelar en viktig roll i skapandet av en bekväm, säker och hållbar dörrmiljö.

Arkitekt och projektering - allt börjar med dörren

Dörrar är kanske den mest intima kontaktpunkt vi människor har med en byggnad. De ska se bra ut och smälta in i byggnadens design. De ska svänga upp, glida isär eller öppnas lätt vid utrymning. De ska besegra värme eller blockera kyla. De ska vara hållbara. Och framför allt ska de hålla oss trygga och säkra.

Hjälp i projekteringen av säkerhetslösningar

ASSA ABLOYs projekteringsavdelning har specialister med lång erfarenhet och unika kunskaper i att ge förslag på bra säkerhetslösningar. Våra specialister är väl förtrogna med de regler och krav som myndigheter och försäkringsbolag föreskriver när det gäller utrymning och intrångsskydd. Vi hjälper dig att välja de bästa lås- och säkerhetsprodukterna och för dina kunders behov och dina designambitioner.

ASSA ABLOYs låsprodukter och dörrlösningar

På våra Produktsidor finns detaljerad beskrivning, bilder och dokumentation om ASSAs lås och säkerhetsprodukter. Under För Företaget ger vi exempel på hur en lösning kan se ut och visar upp några riktiga projekt.

Kontakt

Telefon: 020-57 58 00

E-post: Arkitekt

Logga in på APS

Här kan du logga in i ASSA ABLOY Planning System

Logga in

Vill du veta mer om projektering?