Våra varumärken i Sverige

Vår styrka finns i våra varumärken, som inkluderar några av de mest välkända och förtroendeingivande namnen inom säkerhetsbranschen. Deras unika egenskaper kompletterar varandra, vilket gör att vi kan specialanpassa våra lösningar efter dina unika behov.

Besök Aptus lokala webbplats

Aptus utvecklar och tillverkar säkerhetssystem och informationssystem för tryggare fastigheter och trevligare boendemiljö. Idag är vi en av de ledande leverantörerna av passagesystem, bokningssystem och system för porttelefon i flerbostadshus.

Besök Aptus lokala webbplats

Certego

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden.

Besök Certegos lokala webbplats

Traka

Traka är en specialist inom intelligenta lösningar för nyckel- och tillgångshantering. Våra system, som tillverkas i Storbritannien, kontrollerar, hanterar och övervakar vem som har tillgång till nycklar och utrustning, vilket i sin tur ger ökad trygghet och säkerhet, ökat användaransvar, lägre driftskostnader, bättre driftseffektivitet och ökad efterlevnad av processer och säkerhetsrutiner.

Besök Trakas globala webbplats

Yale

Yales långa låstradition inleddes 1840 då Linus Yale Sr startade en låsverksamhet som specialiserade sig på dyra, handgjorda banklås. Ett antal år senare lanserade Linus Yale Jr ett ”Monitor Bank Lock” som innebar en övergång av bankernas lås från nyckellås till kombinationslås. I dag erbjuder Yale lås med en mängd olika konstruktioner och funktioner, som säljs av byggvaruhus, gör-det-själv-affärer, dörr- och fönstertillverkare, byggföretag, grossister, låssmeder och Yale Security Point-butiker. Yale är ett namn som inger förtroende, och människor över hela världen säkrar sina hem eller företag med det varumärke de litar mest på – Yale. Därför kan vi med stolthet säga att Yale är ”världens favoritlås”.

Besök Yales lokala webbplats

ASSA ABLOY

Dörrar och dörröppningar fyller en viktig funktion i alla byggnader; de bidrar till att reglera flödet av personer och varor samt att uppfylla kraven på bekvämlighet, integritet, trygghet, säkerhet och klimatkontroll. ASSA ABLOY designar, tillverkar och säljer mekaniska, elektromekaniska och elektroniska lås, säkerhets- och branddörrar samt beslag som kombinerar form och funktion.

Besök ASSA ABLOYs globala webbplats