ASSA ABLOY ARX Säkerhetssystem version 4.7

Nu lanserar vi en ny version av ARX Säkerhetssystem, med många förbättringar, ökad säkerhet och två imponerande nyheter. För den som redan använder ARX Säkerhetssystem ingår fria uppgraderingar.

I den nya versionen av ARX är kommunikationssäkerhetens kryptering uppgraderad med utökad kontroll. Allt för att säkerställa ett driftsäkert system – en egenskap vi löpande förbättrar.

Kommunikationen för utfärdande av kort för ARX Mobile access är också uppdaterad. För användare av Mobile access är en uppdatering nödvändig.

Larmöverföring har aldrig varit enklare och mer prisvärd. Tillsammans med AddSecure kan nu larmöverföring ske direkt från undercentral till en mängd olika larmcentraler. Det krävs nu färre enheter och beställning samt driftsättning har förenklats avsevärt. För system i högre larmklasser kommer nu även en integrerad larmsändare med dubbla överföringsvägar. Tillsammans med AddSecure har vi utökat och förenklat flera nödvändiga funktioner men även fler tjänster.

En annan stor nyhet är ARX Power. Power är en serie enheter med olika egenskaper för en smidig och effektiv installation av ARX Säkerhetssystem, allt i ett. Centralenheter, batteribackup och batterier i en och samma kapsling. Fullt integrerat i ARX för kontroll och konfiguration. Färre enheter ger en mindre komplex systemuppbyggnad som innebär många fördelar. Samtidigt är ARX fullt integrerat med alla enheter – en kombination som ger full kontroll.

Kontakta oss för mer information om ARX Säkerhetssystem version 4.7

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!