ASSA ABLOY Opening Solutions flyttar lager till Göteborg

/global/scaled/1500x653x0x32x1000x435/Local-assaabloyopeningsolutionsSE-Nyheter_Press-produktnyheter-shelves in a factory.jpg

Från och med tisdagen 1 oktober påbörjar vi flytt av distributionscenter från Eskilstuna till ett nytt distributionscenter i Göteborg. Intensiva förberedelser har pågått under ett år för att skiftet till det nya moderna lagret ska gå enkelt och smidigt.

Vi byter till en mer effektiv lösning för att få en långsiktig förbättring av lagerhållning och leverans. Det är ett stort projekt att genomföra såväl fysiskt som tidsmässigt. Under flyttperioden kommer det gå 8 lastbilar dagligen mellan Eskilstuna och Göteborg i 4 veckor för att flytta alla artiklar. Hela flyttaktiviteten väntas vara klar 1 december 2019.

Efter genomförd flytt kommer packning, lager och leveranser av lagervaror ske i Göteborg. De produkter som vi tillverkar i Eskilstuna mot kundorder, främst låssystem, kommer vi fortsatt leverera från Eskilstuna direkt till våra kunder. Detsamma gäller de produkter som tillverkas i Mölnlycke, dessa kommer fortsatt att levereras från Mölnlycke direkt till våra kunder.