Nu släpper vi flera nya behör

/Other/assa-se/om-assa/ASSA-nyhetsbrev/2018-1/beh%c3%b6r%20top.jpg

Nu släpper ASSA flera nya och efterfrågade behör. Ett WC-behör i rostfritt stål av högsta kvalitet med flip-up funktion, ett nytt draghandtag som är speciellt lämplig i kombination med nödutrymningsbeslag och panikreglar samt ett nytt utrymningsbehör för dörrar som används dagligen.

ASSA ABLOY Draghandtag 8633

Draghandtag 8633 i borstat, syrafast rostfritt stål (EN 1.4404 / AISI 316L) för bästa tänkbara korrosionssäkerhet. Designen är diskret och lämpar sig därför för de flesta typerav dörrar. Formen möjliggör även kombination med nödutrymningsbeslag och panikreglar. 8633 finns i tre modeller Singel, Standard och Wide.

Vissa dörrtyper kan kräva lämplig förstärkning för att klaradet höga moment som uppstår vid brukandet.

Egenskaper

  • Material: Borstat syrafast stål AISI 316L, EN 1.44040
  • Tre modeller: Singel, standard (par), Wide och Standard (par)
  • Genomgående med dold fastsättning
  • Levereras med M8 bult som klarar dörrtjocklek 25-80 mm
  • Mått: Ø 25 mm, CC 400 mm

 

ASSA WC-behör 9567T - Rostfritt WC-behör med flip-up funktion

För institutioner och offentlig miljö. Tillgänglighetsanpassat WC-behör med Flip-up funktion. Låses eller öppnas från insidan genom att det invändiga trycket förs uppåt eller nedåt ”flip-up”. Uppställningsmagnet säkerställer tryckets position och avlastar låshusets spärrmekanism. Syrafast rostfritt stål för maximalt korrosionsskydd och tuffa dörrmiljöer med hög trafik. Utvändigt trycke (8639) är utrustat med rostfria nållager för närmast friktionsfri gång.

Läs alla nyheter här