Eksjöbostäder får nytt låssystem

/global/scaled/5295x2307x29x127x1000x435/Other-ASSA-SE-Losningar-Referenser-Bilder-ref-eksjo-1.jpg

I Eksjöbostäders äldsta bostadsområde Skogshyddan pågår en renovering av området. Även låssystem, lägenhetsdörrar och entréer uppdateras.

Lennart Hägglöf är underhållsansvarig på Eksjö Fastigheter och den som håller i trådarna:

Det har varit alldeles för enkelt att ta sig in i offentliga utrymmen och hyresgäster har slarvat med att lämna igen nycklar när de har flyttat. Många nycklar har dessutom inte varit kopieringsskyddade, vilket innebär att hyresgästerna kan göra extranycklar.

Nytt låssystem med ASSA ABLOY Combi Prox

När vi började titta på renovering och underhåll av fastigheterna i början på 2010 upptäckte vi Combi Prox som kändes helt rätt för oss. Systemet motsvarade precis vad vi ville ha, då det både är tryggt, säkert och enkelt. En Combi Prox-nyckel ger dessutom möjlighet till loggfunktion och snabb förändring av behörigheter. Kombinationen av mekanisk nyckel och digital nyckelbricka gör att vi får ett komplett system för våra hyresgästers säkerhet.

Vill du veta mer om hur ASSA ABLOY passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Projektering och BIM berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. I sidorna För företaget finns det mesta du behöver veta om våra lösningar.

Vill du veta mer om säkerhetslösningar för din bransch?