ASSA ABLOY PULSEHej bostadsrättsinnehavare! Dags att satsa på ett digitalt låssystem?

Digitalt låssystem för bostadsrättsföreningar

Med ASSA ABLOY PULSE installerat på bostadsrättsföreningens dörrar slipper du tänka på försvunna och kopierade nycklar, eller besvärliga cylinderbyten. Nycklarnas åtkomstbehörighet administreras helt digitalt.

Kostnadseffektivt, tryggt och säkert

Med PULSE aktiveras och spärras nycklar digitalt. En mängd smarta funktioner gör att du som fastighets- eller säkerhetsansvarig har full kontroll. Trots att systemet är digitalt krävs inga batterier eller kabeldragningar. Systemet installeras enkelt helt utan åverkan på dörren.

Enkel administrering

Det är enkelt att aktivera eller spärra nycklar. En mängd smarta funktioner gör att du som fastighets- eller säkerhetsansvarig har full kontroll och alltid kan se när och var personer rört sig i din fastighet.

Smidig installation

Den digitala cylindern passar standarddörrar. Installationen är trådlös och programmering av nycklars rättigheter hanteras via en bärbar USB-enhet.

Just nu finns över 360 utbildade PULSE-installatörer runt om i landet.

Byt till PULSE-cylinder enkelt

  1. Skruva ur skruvarna
  2. Byt cylinder
  3. Behåll befintliga cylinderringar
  4. Skruva i skruvarna 
  5. Dörrens säkerhetsklassning oförändrad

Total kontroll via Incedo™ Open

PULSE hanteras smidigt och molnbaserat via Incedo Open. Erbjud lägenhetsinnehavare och hyresgäster en trygg och flexibel lösning samtidigt som du slipper att tänka på hur servicepersonal ska få tillgång till din fastighet

Läs mer om Incedo™ Open här →