ASSA ABLOY PIN & SENSEFristående batteridrivna elektromekaniska låsDe elektromekaniska skåplåsen PIN och SENSE är så kallade stand alone-produkter anpassade för miljöer som bad, sportanläggningar, gym, skolor, sjukhus, bibliotek, butiker, m.m.

Fristående batteridriven elektromekanik

PIN och SENSE är så kallade stand alone-produkter. Låsen programmeras på plats och kräver ingen överliggande programvara eller programmeringsutrustning. PIN och SENSE används med fördel i dom flesta typer av förvaringsskåp och är med sina olika funktioner väl lämpade för såväl korttidsanvändning av olika personer som att samma eller flera personer använder skåpet under längre tid. Låsen är avsedda för montage i torra utrymmen men kan kompletteras med en tätande gummipackning för användning i fuktiga inomhusmiljöer. Exempel på användningsområden är bad och sportanläggningar, gym, skolor, sjukhus, bibliotek, butiker, m.m.

Funktioner

Låsen går att ställa i två olika användarlägen, privat eller publikt. Låsens vred har ett överlastskydd som förhindrar att man förstör eller vrider upp låset med verktyg.

 

Egenskaper

Låsen finns med två längder för montering i dörrar med upp till 15 mm respektive 23 mm tjocklek.Låsen har såväl ljud som ljus för att förenkla användningen. Låsen är försedda med en USB-port via vilken man tillfälligt kan energi-sätta dem om batterierna blivit urladdade. ASSA ABLOYs standardreglar för skåplåscylindrar används till båda låsen. Låsen monteras enkelt i befintligt hålurtag på dörren och kräver endast ett extrahål i dörren för en kompletterande skruv.

Smart programmering

Låsen kan enkelt programmeras för att driftsätta det i privat eller publikt läge på några sekunder. Låset kan enkelt snabbprogrameras för att driftsätta det i något av dessa lägen på några sekunder men mer avancerad programmering finns också tillgänglig.

 

Teknik

  • Elektro-mekaniskt lås
  • Fristående (stand alone)
  • Batteridrivet, 3st 1,5 V AAA batterier
  • Micro USB typ B (extern strömförsörjning)