NyckelhanteringNycklar ger tillgång till blanda annat känsliga områden, maskiner och fordon. Digital nyckelhantering möjliggör så att endast behöriga användare får tillgång till dessa nycklar.

Nyckelhantering

Så fungerar det

Digitala nyckelsystem registrerar automatiskt när en nyckel används och av vem. Systemen erbjuder enkel användning, full spårbarhet av alla transaktioner som görs tillgänglig för snabb visning via mjukvaran rapporteringsfunktionen. Säkra dina nycklar till fysiska tillgångar, byggnader, anläggningar, utrustning och fordon och undvik att nycklarna tappas bort eller hamnar i fel händer.

Läs mer här →

Smarta nycklar vs. konventionella nycklar

ASSA ABLOYs lösning är enkel. Nycklar, eller nyckelknippor, är permanent kopplade med säkerhetsskydd mot en metall tag. Taggen är en extremt stark nickelpläterad mässingscylinder, som innehåller ett elektroniskt chip som ger den en unik identitet. Således är nycklarna effektivt elektroniskt märkta. Taggarna, med bifogade nycklar, låses i en position i nyckelskåpet som endast kan frigöras av en auktoriserad användare.

Läs mer här →

Referenser

"Det är ganska fantastiskt att se hur snabbt nycklarna kommer tillbaka när användarna vet att de är både ansvariga och att nycklarna är spårbara."

Läs mer här →