ARX med AddSecure Inside

En säker och enkel larm- och passersystemlösning med integrerad certifierad larmöverföring och förenklad hantering av larmabonnemang. Kostnadseffektiv, integrerad och certifierad larmöverföring som är enkel att hantera och installera.Vad är det som gör ARX med AddSecure Inside så unik?

För dig som kund innebär ”ARX med AddSecure Inside” att du får en förenklad och kostnadseffektiv larmöverföringslösning, som är lätt att använda, hantera och installera. Lösningen är utformad för att förenkla installationsprocessen och hanteringen av flera larmabonnemang i stora system. Med ”ARX med AddSecure Inside” kan du övervaka alla säkerhetssystem och larmabonnemang från ett och samma gränssnitt. Ett nytt smartare sätt att jobba helt enkelt! 


Fördelar för dig som är slutkund

  • ARX är en certifierad larmsändare i larmklass 2 (Grade 3)
  • Minskade kostnader genom nya abonnemangsformer
  • Minskade kostnader genom att inga separata larmsändare behövs (installation, hårdvara, efterföljande service)
  • Bättre kontroll genom en överblick av aktiva och avslutade larmabonnemang direkt i ARX-programvara
  • Ökad säkerhet genom att ARX larmöverföring kopplas direkt till AddSecure
  • Nya tjänster genom att ARX integreras med AddSecure Skolsäkerhet

Fördelar för dig som är installatör

  • Enklare och snabbare driftsättning genom att ARX kopplas direkt till AddSecure (det behövs ingen separat larmsändare)
  • Enklare, snabbare och säkrare hantering av abonnemangskoder genom att all aktuell abonnemangsdata exporteras från AddSecure och importeras direkt i ARX
  • Bättre kontroll genom ny testfunktion som visar status på anslutningen till AddSecure
  • Bakåtkompatibelt. Ett ARX-system hanterar både gamla traditionella larmsändare och den nya direktkopplingen till AddSecure

Vad är ASSA ABLOY ARX?

ARX är ett unikt säkerhetssystem med larm och passerkontroll som styr olika funktioner i en fastighet. Systemet styr och ser till att exempelvis inbrottslarm, dörrlås och dörrautomatiker och brandlarm samverkar.

Med ARX helintegrerade larm och flera andra innovativa funktioner skapas fördelar som ger dig som kund förutsättningar för ekonomisk installation, enkel administration och trygga användare. Att välja ARX minskar inte bara risken för inbrott och skadegörelse, det ökar även integriteten och tryggheten för din verksamhet. Läs mer om ARX

Vad är/menas med AddSecure Inside?

Till alla larmsystem är säker larmkommunikation en helt avgörande komponent. Med AddSecure Inside övervakas kommunikationen mellan larmanläggningen och vald larmmottagare hela dygnet utan att någon extra larmsändare behöver installeras.

För att larmkommunikationen ska fungera krävs att ett eller flera larmabonnemang aktiveras och programmeras i ARX. I och med att ARX ofta installeras som mycket stora säkerhetssystem omfattar systemet många gånger flera larmabonnemang (tidigare har flera larmsändare installerats). Med AddSecure Inside får du som användare en unik överblick av aktuella larmabonnemang direkt i ARX.

Genom den nya tjänsten förenklas hanteringen av larmabonnemang. Beställning av nya abonnemang och ändring i befintliga abonnemang automatiseras och all samlad abonnemangsdata, som typ av avtal, abonnemangsägare, IP-adress och portinformation, vilken larmcentral det är kopplat till mm. importeras direkt i ARX. Ett nytt smartare sätt att jobba helt enkelt.

När kan jag beställa ARX med AddSecure Inside?

Lanseringen av tjänsten är planerad för Q2 2020 och certifiering av ARX med AddSecure larmöverföring sker under fjärde kvartalet, 2019.

Larmkommunikation, larmabonnemang och larmöverföring kan kännas lite stressande. Eller? Läs denna sida och du kan andas ut.

Vad händer när två innovativa teknikföretag funderar på hur man kan göra säkerhetsansvariga och säkerhetsinstallatörers tillvaro lite smidigare och lugnare? Jo, magi. Tillsammans har vi skapat en process för att beställa, aktivera och skicka larmdata på enklaste och tryggaste sätt.

Denna lösning kombinerar ARX trygga larm- och passersystem med larmöverföring och mobil datakommunikation från AddSecure. Vi kallar det AddSecure Inside. Och det är precis som det låter. En integrerad larmsändare som förenklar både driftsättning och övervakning av larmkommunikation i ARX larm- och passersystem.

ARX säkerhetssystem, ARX centralenheter och ARX Communicator ingår i lösningen. Beställningen gör du lugnt och fint via AddSecures kundportal.