Lås till garaget och groventrén

/global/scaled/1373x596x0x1231x1000x435/Other-assa-se-for-hemmet-bilder-las-till-garaget-1.jpg

Dörren till garaget och groventrén används ofta mer sällan. Då kan nyckel användas istället för vred från insidan. Använder du dörren ofta kan du använda kod eller nyckelbricka.

Yale Doorman – elektroniskt lås som passar groventrén

Yale Doorman passar inte bara i entrédörren utan går lika bra att installera på din groventré eller sidordörr. Med Yale Doorman styr du låset med en app. Du kan släppa in hantverkaren på distans och se när barnen kommer hem från skolan. Du kan låsa och låsa upp med en nyckelbricka, med kod, med nyckelbricka och kod i kombination eller med en fjärrkontroll. Om du väljer att koppla upp ditt Yale Doorman kan du dessutom styra ditt lås via en app i mobilen. Yale Doorman kan kopplas ihop med både hemlarm och annan smart hemutrustning. Läs mer på yale.se

Låset ASSA Entré S1 passar hus med fler ytterdörrar

ASSA ABLOY Entré S1 är en bra lösning för dig som har många ytterdörrar till ditt hus, varav en del inte används så frekvent. Låset lämpar sig väl för till exempel groventrén och garaget där du låser upp och låser med nyckel. Den stora skillnaden mot ASSA Entré K1 är att du inte har vred på insidan.

Marknadens bredaste sortiment

ASSA ABLOY är världledande inom säkerhetsprodukter för hemmet och den större verksamheten. Se hela vårt sortiment över konusumentpodukter för att utvädera de i olka val som passar din sutiation.