Fönsterlås

/global/scaled/6144x2673x0x782x1000x435/Other-assa-se-for-hemmet-bilder-assa-codehandle-fonsterlas.jpg

Fönster är tillsammans med din altandörr den överlägset mest populära vägen in för tjuven. Fönster som är lätt åtkomliga bör därför förses med ordentliga lås.

Fönsterlåset Code Handle window

Nu kan du både låsa och låsa upp fönsterlås utan nycklar. Code Handle är ett lås för fönstret som öppnas med en kod och låses med en knapptryckning i stället med nyckel. Det är bekvämare och ger dessutom en extra säkerhet i och med den enklare användningen. Code Handle monteras enkelt med två skruvar och drivs med batteri.

Mekaniska fönsterlås med ASSA ABLOY 2820 och ASSA ABLOY 2830

Dessa mekaniska fönsterlås passar för både utåtgående och inåtgående fönster. Låsning sker genom att cylindern trycks ner i cylinder-huset, och upplåsning sker med nyckel. Passar såväl sidohängda som glidhängda fönster. Med sitt enkla montage och sin diskreta design lämpar det sig väl för gör-det-självaren.

Lås för entré och ytterdörr

ASSA ABLOY har lås för din entrédörr. Din livsstil avgör om du vill ha Yale Doorman som kan öppnas med nyckelbricka eller mobil, eller ett traditionellt mekaniskt lås med nyckel.

Marknadens bredaste sortiment

ASSA ABLOY är världledande inom säkerhetsprodukter för hemmet och den större verksamheten. Se hela vårt sortiment över konusumentpodukter för att utvädera de i olka val som passar din sutiation.