Lås till entrédörren

/global/scaled/5472x2381x0x286x1000x435/Other-assa-se-for-hemmet-bilder-las-till-entredorren-3.jpg

Entrélåsen har utvecklats mycket de senaste åren. Framförallt finns det två spår att välja, det elektroniska låset eller det mekaniska låset. Låt din livsstil avgöra vad som passar.

Yale Doorman för ett modernt elektroniskt lås

Med Yale Doorman styr du låset med en app. Du kan släppa in hantverkaren på distans och se när barnen kommer hem från skolan. Du kan låsa och låsa upp med en nyckelbricka, med kod, med nyckelbricka och kod i kombination eller med en fjärrkontroll. Om du väljer att koppla upp ditt Yale Doorman kan du dessutom styra ditt lås via en app i mobilen. Yale Doorman kan kopplas ihop med hemlarm och annan smart hemutrustning. Läs mer på yale.se

ASSA ABLOY Entré för ett rejält mekaniskt lås

Vårt godkända ASSA ABLOY Entré är det lås vi rekommenderar för dig som väljer ett mekaniskt lås till din ytterdörr. Genom den unika tvåfunktionslåsningen kombineras inbrottsskydd med användarvänlighet. De dubbla runda låscylindrarna med kopieringsskyddade nycklar, hakregeln och säkerhetsslutblecket i karmen bidrar till att skapa den trygghet du ska kräva i din bostad.

Marknadens bredaste sortiment

ASSA ABLOY är världledande inom säkerhetsprodukter för hemmet och den större verksamheten. Se hela vårt sortiment över konusumentpodukter för att utvädera de i olka val som passar din sutiation.

Yale Doorman - Så funkar det!