Lås till altandörren

/global/scaled/5472x2381x0x738x1000x435/Other-ASSA-SE-For-Hemmet-Bilder-assa-for-hemmet-altan.jpg

Altandörren är tillsammans med fönster den överlägset mest populära vägen in för tjuven. Ofta sitter här ett enkelt handtag som inte är låsbart.

Genom att sätta in ett lås på din altandörr höjer du säkerheten. Du kan välja ett elektroniskt eller mekaniskt lås till din altandörr.

ASSA ABLOY Code Handle window

Nu kan du låsa och låsa upp både altandörren och dina fönsterlås utan nycklar. Säkerhetshandtaget Code Handle öppnas med en kod och låses med en knapptryckning i stället för med nyckel. Det är bekvämare och ger dessutom en extra säkerhet i och med den enkla användningen. Code Handle monteras enkelt med två skruvar och drivs med batteri.

Låsbart handtag med ASSA ABLOY 835 S

Med ett mekaniskt lås som ASSA ABLOY 835 S låser du handtaget på altandörren med nyckel. Låset är avsett för altandörrar med spanjolett (låsskena med reglar). Handtaget kompletteras med en låscylinder som går att få med samma nyckel som entrédörren. Har du fler dörrar och fönster kan alla ha samma nyckel till alla låspunkter för bekvämlighetens skull.

Marknadens bredaste sortiment

ASSA ABLOY är världledande inom säkerhetsprodukter för hemmet och den större verksamheten. Se hela vårt sortiment över konusumentpodukter för att utvädera de i olka val som passar din sutiation.