Välj rätt lås för hem och fritid

Att välja rätt lås till ditt hem ska utgå från dina behov och din livsstil. Passar en elektronisk eller traditionell mekanisk lösning bäst för dig?

Våra duktiga återförsäljare kan ge dig råd och hjälpa dig att hitta rätt lås till just ditt hem och din livsstil. Men du kanske vill läsa på lite innan då vänder dig dit. Här kan du skapa dig en uppfattning genom att läsa mer om respektive låspunkt i ditt hem.

Titta inte enbart på låset till entrédörren, utan se till att alla husets vägar in är säkrade. Inte minst altandörren och lätt åtkomliga fönster. Dessa är de vanligaste vägarna in för tjuven. I guiden hitta rätt lås får du hjälp med vad du skall tänka på innan du väljer. 

Tänk också på om du väljer ett bekvämt lås är det enklare att använda i vardagen. Därför är det också mer troligt att du faktiskt alltid låser det.

Med ASSA ABLOYs lås får du alltid trygghet och säkerhet. Sen kan du välja till de funktioner och den grad av bekvämlighet du önskar.

För OEM-marknaden

Vi har självklart produkter som tillfredsställer OEM-marknadens behov av säkerhetslösningar för hemsäkerhetslösningar. Från lås för dörrar och fönster till altanen.