Traka WEB

Traka WEB programvara är moduluppbygg och systemet kan anpassas efter kundens behov idag och framöver. Administrationen kan hanteras både centralt och lokalt via både dator, läsplatta eller smarttelefon. Gränssnittet är lättanvänt och uppbyggt för enkel och snabb administration med tydlig grafik över aktuellt skåp och uppgifter på personer. Displayen på skåpet fungerar även som klient för administratörer.

Fördelarna

  • Bringar användare och objekt sida vid sida, vilket gör det enkelt att ge tillgång till objekt snabbt och effektivt.
  • Full revisionsförmåga - behåller en fullständig historia av alla nyckel-, tillgångs-, lås- och användartransaktioner.
  • Stöder ett komplett utbud av rapporter för att uppnå bättre tillgångsutnyttjande.
  • Omedelbara e-postmeddelanden kan kopplas till specifika aktivitetsrörelser eller när ett objekt inte returneras av dess utegångsförbudstid.
  • Låter system utvidgas till tusentals skåp eller skåp på ett centralt hanterat nätverk.
  • Innovativ integrationsmotor tillåter Traka användarbehörigheter att länka med befintlig åtkomstkontroll.

Funktioner

Artikelbokning

Detta gör det möjligt för användare att reservera objekt under en viss tidsperiod. Till exempel så att företags poolbil kan bokas för en bestämd dag, vilket säkerställer att nycklarna inte kan nås eller tas av andra anställda.

E-postmeddelanden

Administratörer kan ställa in e-postmeddelanden för att varna användare av specifika enheter, händelser eller förfallna tidsgränser. Till exempel, om en huvudnyckel inte returneras i slutet av ett skift, kan ett mail skickas till chefen för att jaga på inlämningen.

Anpassade meddelanden

Den anpassade meddelandefunktionen möjliggör att en fördefinierad text visas antingen innan en nyckel tas ur skåpet eller precis efter att den returneras. Till exempel: Påminn en anställd att tanka företagets poolbild efter användning. Detta är ett utmärkt sätt att påminna personalen om specifika uppgifter som de kan behöva utföras.

Felrapportering

En användare kan felanmäla en nyckel eller enhet direkt i TRAKA Web, felanmälan skickas då direkt till den ansvarige via e-post. Om det är ett allvarligt fel kommer nyckeln/enheten att vara låst på sin position i skåpet så att den inte tilldelas någon annan person tills den är fixerad. Baserat på felets nivå kan åtkomsträttigheter begränsas för att förhindra ytterligare skador, bortkastad tid eller skada.

Integrationer

Traka webmanager integrerar mot flera av marknadsens starka säkerhetslösningar. I och med det kan organisationer ytterligare effektiviser hanteringen av nyckar och andra tillgångar allt för en enklare vardag. Läs mer om integrationerna

Mer om TRAKA WEB?

Traka WEB Produktblad

Traka referenser