Traka V-Touch - En ny lösning för servicenycklar

Istället för att servicepersonal eller underentreprenörer måste åka till ett centralt kontor kan de direkt åka till fastigheten för jour eller planerat arbeten.

Resultatet blir snabbare åtgärdande av fel, högre säkerhet kring nyckelhanteringen och minskade kostnader för fastighetsägarna. Dessutom sparar man på miljön med mindre bilåkande.

Det senaste nyckelskåpet från Assa Abloy-företaget Traka kan – som de tidigare skåpen – även de administreras både på skärmen som off-line eller online via programvaran Traka Web som möjliggör nyckeladministration via laptop, läsplatta eller telefon. Det ger en säker och stabil lösning som klarar av både ström avbrott och nätverksproblem. Skåpen är enkla att hantera via inbyggd skärm och inloggningen sker via kortläsare, för exempelvis ID06 kort, eller personlig

Traka V-touch rymmer 5 nyckelknippor som sitter säkert med låsta nyckelpositioner och robust nickelpläterad ifob. Designen är diskret med dold nyckellucka och användarvänlig tydlig touchskärm.

Traka V-Touch-nyckelhanteringssystem ger alla de traditionella fördelarna med våra Touch-system i en snygg kompakt design.

V-Touch har utformats för att hantera kritiska nycklar på flera platser där det är ont om utrymme och endast ett fåtal nycklar behöver hanteras. Detta kan vara tex fartyg och avlägsna platser som kräver löpande underhåll.

Systemet kan rymma upp till 5 uppsättningar nycklar och har en rad andra funktioner. 

Nycklar tillgängliga  24/7

Endast åtkomst av behöriga användare

7” touch screen

Spårbarhet av användare och viktiga aktiviteter

Säker förvaring och underhåll för upp till 5 nycklar

Enkel access via PIN-kod, kortläsare elller fingeravtrycksläsare

Batteri backup

Mjuk avstägning utan dataförlust vid långvarigt strömavbrott


Traka i praktiken