En dörr, flera öppningsmöjligheter

Upptäck SHARELOCK

Med SHARELOCK i fastigheten kan nycklar från olika låssystem användas i ett och samma lås – utan ingrepp på dörr, låshus eller befintligt låssystem. Lösningen hanterar nycklar smidigt för branscher som omsorg, räddningstjänst, renhållning och infrastrukturbolag, och kan förses med funktioner för spårbarhet, dynamisk behörighet och loggfunktionalitet, genom kombinationen av SHARELOCK och CLIQ® Remote.

En dörr, flera öppningsmöjligheter

SHARELOCK ger dig fler varianter av cylinderkombinationer än någon annan lösning.

SHARELOCK erbjuds med:

  • Mekanisk cylinder, både i användarcylindern och i servicecylinder.
  • Mekanisk cylinder som användarcylinder och CLIQ®Remote i servicecylinder.
  • Digital/elektromekanisk cylinder som användarcylinder och CLIQ®Remote i servicecylindern.
  • Runda eller ovala cylinderformer som användarcylinder.

CLIQ® Remote – Elektromekanisk låsning

Öka produktiviteten och säkerheten, och minska kostnaderna. CLIQ® Remote ger dig en individuellt anpassad, pålitlig och flexibel elektromekanisk låslösning.

Läs mer om CLIQ® Remote Säkerhetssystem

Nyckelkoll

Nyckeln kan vara tidsstyrd, spårbar och hanteras digitalt genom CLIQ® Remote. För fastighetsägare innebär detta full kontroll på nycklar och möjlighet att spåra accesser.

Minskad logistik

SHARELOCK minskar logistik kring nyckelhantering, vilket gör att minskad miljöpåverkan är en av de positiva effekterna.

Säkerhet först

Hög säkerhet och samma säkerhetsklassning som våra övriga produkter. Med SHARELOCK installerat i fastigheten uppfylls alla krav som ställs på dörrmiljön.

Bygg på befintligt nyckelsystem

Av ekonomiska och praktiska skäl kan det vara bra att bygga vidare på det låssystem du har idag. Montera befintliga cylindrar i SHARELOCK och komplettera med servicecylindrar för de som ska tillträde. Du kan enkelt demontera SHARELOCK om behovet skulle förändras. Dörr och låshus återställs enkelt utan åverkan.

Licensierade partners hjälper dig

ASSA ABLOY Opening Solutions stora nätverk av duktiga återförsäljare omfattar mer än 350 licensierade partners och finns nära dig.

Så här fungerar det!

  1. SHARELOCK kombinerar servicecylindern med användarcylindern som monteras efter funktionskrav, mekaniskt eller elektromekaniskt.
  2. Extern aktör använder t. ex. sin CLIQ-nyckel som har tidsstyrd access.
  3. Fastighetsägaren använder sin befintliga nyckel.
  4. Alla accesser via CLIQ-cylinder registreras och kan följas av administratören.

Anpassat för flera branscher

Avfall och återvinning

Genom att montera en SHARELOCK kan entreprenörer använda ett helt fristående system med samma nyckel till alla utrymmen. Önskas funktioner för spårbarhet, dynamisk behörighet och loggfunktionalitet, kan SHARELOCK användas med CLIQ® Remote.

Läs mer om SHARELOCK inom Avfall och återvinning

Räddningstjänst

Nu behöver du inte sätta upp separata fasadskåp till räddningstjänst. Istället kan du använda SHARELOCK med ett fristående system där enbart räddningstjänsten har behörighet. Önskas funktioner för spårbarhet, dynamisk behörighet och loggfunktionalitet, kan SHARELOCK användas med CLIQ Remote.

Läs mer om SHARELOCK inom räddningstjänst

Tekniska utrymmen

Vaktmästare kan använda sin fastighetsnyckel med sin mekaniska eller digitala cylinder. Samtidigt som entreprenörer använder SHARELOCK med ett fristående system där enbart entreprenören har behörighet. Önskas funktioner för spårbarhet, dynamisk behörighet och loggfunktionalitet, kan SHARELOCK användas med CLIQ Remote.

Läs mer om SHARELOCK för tekniska utrymmen

Telekom, infrastruktur och energi & vatten

Genom att montera en SHARELOCK kan servicetekniker använda ett helt fristående system med samma nyckel till alla utrymmen. Önskas funktioner för spårbarhet, dynamisk behörighet och loggfunktionalitet, kan SHARELOCK användas med CLIQ Remote.

Läs mer om SHARELOCK för telekom, infrastruktur och energi & vatten

Vård och omsorg

Hemtjänstpersonal hanterar sina vårdtagares lås med en nyckel tillsammans med SHARELOCK i ett fristående system där enbart hemtjänsten har behörighet. Önskas funktioner för spårbarhet, behörighet och loggfunktionalitet, använder man SHARELOCK med CLIQ Remote. Vårdtagaren och dess anhöriga använder sin befintliga nyckel precis som vanligt.

Läs mer om SHARELOCK inom vård och omsorg

Kontakt

Fyll i dina uppgifter