Hi-O passerkontroll nätverk

Med ASSA ABLOYs Hi-O™ kan du ansluta elektriska lås, kortläsare och dörrautomatik till ett nätverk via en enda kabel som innehåller fyra trådar.

Hi-O™ står för Highly Intelligent Opening och är ett koncept för elektroniska dörrlösningar som förenklar installation, service och utbyggnad. När enheter kopplas samman hittar de varandra automatiskt, tar reda på vilka de är och börjar utbyta information. Intelligensen finns inbyggd i varje enhet i stället för att finnas i en central logikenhet, vilket möjliggör ett mycket säkert plug-and-play-system.

Hi-O™ är ett skalbart system byggt för framtiden som gör att alla komponenter i en dörrmiljö som hanterar passage, identitetskontroll, pinkod-inmatning, larm och serviceindikering kan kopplas och kontrolleras med hjälp av IP-baserade system.

Vill du veta mer om hur Hi-O passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Projektering & BIM berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. Du kan också läsa om våra branschlösningar, där ger vi exempel på hur en lösning kan se ut  i din bransch.

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!