Referenser för CLIQ® Remote

Inspireras av ASSA ABLOYs säkerhetslösningar

Många branscher ar höga säkerhetskrav och har ofta verksamheter spridd över vidsträckta geografiskt område. Det kräver en smart säkerhetslösning.

Pilotprojekt SOS Smart Passage

SOS Smart Passage är ett pilotprojekt där CLIQ® Remote hjälper räddningstjänsten att förkorta inställelsetiderna och nyckelhanteringen för sina automatlarmskunder. stället för att åka fram och tillbaka till brandstationen och hämta nycklar för rätt objekt - hanteras beörigheter till objekten digitalt och distribueras av SOS Alarm när larmet skickas ut från larmcentralen. 

Läs mer

Energi

CLIQ® Remote har en nyckelroll på kärnkraftverket Forsmark

Det är lika svårt att ta sig in på kärnkraftverket Forsmark som det är att rymma från ett säkerhetsklassat fängelse. Det höga och dubbla stängslet talar sitt tydliga språk.

Läs mer

Vattenleverantörer

Så minskar Dalavatten risken för sabotage

Vissa verksamheter är särskilt sårbara för en terroraktion eller ett sabotage. Det har Dala Vatten insett och därför förbättrat vattenverkets skalskydd genom att låta installera det elektromekaniska låssystemet ASSA CLIQ Remote.

Läs mer

Universitet

På Mittuniversitetet kommer bara behöriga in

Innan Mittuniversitetet (MIUN) i Sundsvall bytte låssystem till ASSA CLIQ Remote var det en salig blandning av nycklar som ibland kom bort.

Läs mer

Hur fungerar CLIQ® Remote?

Läs broschyren om hur CLIQ® kan hjälpa din organisation 

Ladda ner

Produkter

I produktdatabasen finns ASSA CLIQ® Remote-produkter

Se produkter

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!