Offline i ARX säkerhetssystem

/global/scaled/6144x2673x0x207x1000x435/Other-ASSA-SE-for-foretaget-bilder-arx-off-line-1.jpg

Med offline-läsare i ARX säkerhetssystem behöver du inte kompromissa med vare sig säkerhet i ditt säkerhetssystem eller med ekonomin för rätt säkerhet på rätt dörr.

Med offline-läsare i ASSA ARX säkerhetssystem behöver du inte kompromissa med vare sig säkerhet i ditt passersystem eller med ekonomin för rätt säkerhet på rätt dörr.

I ASSA ARX säkerhetssystem får du ett avancerat online-passersystem med hög säkerhet tillsammans med offline-läsare med hög bekvämlighet. Det innebär ett optimalt säkerhetssystem som dessutom är kostnadseffektivt.

Nu kan du välja högsta säkerhet på de dörrar där det krävs i kombination med kostnadseffektiva offline-läsare på de dörrar där säkerhetskraven är lägre. Det ger dig ett passersystem med full kontroll samtidigt som du inte betalar för funktioner du inte behöver. Allt administrerat i en och samma programvara.

Ytterligare en fördel är att du nu enkelt kan komplettera ditt passersystem i efterhand utan ingrepp på dina dörrar.

Vill du veta mer om hur ASSA ABLOY ARX passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Projektering och BIM berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. I sidorna För företaget finns det mesta du behöver veta om våra lösningar, där ger vi exempel på hur en ARX-lösning kan se ut och visar upp ett urval av riktiga projekt.