Kontroll och enkelhet skapar lugn och ro

Nu har du möjlighet att få koll på alla dina larmanslutningar. Du slipper öppna plånboken för extra hårdvara, överflödigt underhåll och test av utrustning. Nu kan du dessutom följa status på anläggningar var än du är. Låter det bra?

Samla system

Ni kanske har larmade lokaler utspridda över landet eller olika larmkunder i en fastighet. Det är lugnt. Nu kan du följa status för alla larmanslutningar i ARX programvara, oavsett var larmabonnemangen är geografiskt. Varför inte erbjuda dina hyresgäster larmabonnemang och hårdvara för att förena dina system under ett och samma paraply?

Uppkopplad direkt!

Tänk vad skönt att alltid ha nätverk, även om man befinner sig vid en anläggning som inte har uppkoppling. Ett nybygge till exempel. Vi levererar din beställning komplett med SIM-kort. Det finns med andra ord en färdig lösning för att få dina system uppkopplade direkt. Det kan funka som en permanent lösning, men även temporärt, exempelvis vid en ombyggnation.

Skönt med färre kostnader

Eftersom inga separata larmsändare behövs slipper du extra extern hårdvara och installation. Det ingår. Det är faktiskt nu även en aning lättare att byta till annan larmcentral, att få koll på underhåll, samt att testa larmförbindelsen. Våra nya abonnemangs-former skapar en möjlighet för att hålla ner kostnader.

Extra-allt-beställning

ARX tillsammans med AddSecure Inside erbjuder dig en supersmidig beställning av larmöverföring. Logga in på AddSecures kundportal. Gör dina val. Bestäm vilken larmklass som önskas och larmmottagare. Klart! All annan information ingår och kan importeras direkt i ARX.

Så här funkar det

Säker förbindelse över mobilnätet för larmöverföring och trygg kommunikation mellan ARX Centralenhet och ARX Server.