ARX Mobile Access

Vad har du alltid med dig, eller aldrig glömmer? Tänk, att du inte behöver ta upp ett kort eller tag för att låsa upp en dörr med kortläsare. Tänk, att du inte behöver dela ut ett fysiskt kort eller tag till den som skall ha tillträde.

Med SEOS Mobile Keys och ARX Säkerhetssystem kan du enkelt dela ut ett kort till en person, när som helst och var de än är.

Du tar tillbaka det lika enkelt. Hantera dina personer i ARX precis som vanligt men när ni skall lägga till ett kort till personen väljer ni ett mobilt kort, ser till att personen har en mejladress och kortet kommer inom kort befinna sig i dennes mobiltelefon.

Vi kan kalla det ett virtuellt passerkort för det fungerar precis som ett vanligt kort i ARX Säkerhetssystem.

Allt är givetvis säkert och hanteras av ett globalt system som heter SEOS.

 

Inte riktigt som vanligt, för det finns flera sätta att ”visa kortet för kortläsaren”. Med en Pando BLE kortläsare öppnas dörren på flera olika sätt beroende på vad dörren används till.

Är dörren en bom eller grind in till er parkering, sitter ni lugnt kvar i bilen och vrider telefonen. Twist & Go. Då skickas ditt kort till läsaren på ett avstånd upp till 10 meter för att öppna bommen eller grinden. Ni behöver inte dra ned någon ruta och hänga ut med armen till en läsare, bara Twist & Go.

En entrédörr eller de flesta andra dörrar kan enkel öppnas genom att röra vid kortläsaren Pando BLE. Då aktiveras läsaren och läser kortet i din mobiltelefon som kan ligga kvar bekvämti din ficka.

Man kan även öppna dörren som vanligt genom att visa telefonen för Pando BLE som man brukar göra med kort eller tag.

Har ni en massa saker i händerna eller kanske kör en truck in till t ex. ett lager kan dörren öppnas automatiskt när ni är inom rätt avstånd.

Seamless

Mobilappen kopplar upp när den är inom räckvidd för läsaren och låser upp. Bara att gå på

Twist & Go

Mobilappen kopplar upp mot läsaren när användaren vrider mobilen inom räckhåll för läsaren och låser upp. Sitter du i bilen och vill öppna porten? Twist & Go

Touch

Mobilappen kopplar upp när den är inom räckvidd för läsaren, användaren touchar läsaren för att låsa upp. Flera läsare i närheten? Rör läsaren och rätt dörr öppnas

Tap

Mobilappen kopplar upp till läsaren när användaren tar mobilen inom tap-avstånd (10cm) och låser upp. Som vi alltid gjort, fast bättre

För enkelt handhavande har läsaren symboler för kommunikation med användaren, grön och röd indikering för giltigt och ogiltigt kort, samt olåst dörr, du kan även aktivera ljudsignaler.Läsaren är anpassad för inomhus och utomhusbruk, Pando BLE är med sitt smalprofilsutförande anpassad för att exempelvis kunna monteras på en smal dörrkarm.

Läs mer om Pando BLE ladda ner produktblad