ASSA ABLOY ARXEtt säkerhetssystem med larm och passerkontroll

ARX – Säkerhetssystem

ASSA ABLOY ARX är det marknadsledande och mest innovativa säkerhetssystemet i Sverige. Med helintegrerat larm och flera andra innovativa funktioner skapas fördelar som ger förutsättningar för ekonomisk installation, enkel administration och trygga användare. Att välja ARX minskar inte bara risken för inbrott och skadegörelse, det ökar även integriteten och tryggheten för verksamheten.

ARX ett säkert säkerhetssystem

ARX är uppbyggt med mycket hög kommunikationssäkerhet via industristandarder för kommunikationsteknik (Java/TCP/IP, PKI/SSL, LINUX/ XML), vilket göra att systemet inte är beroende av proprietär teknik.

Läs mer om hur ARX fungerar

Funktionalitet

ARX erbjuder många olika typer av funktioner, så som Larm, zoon-indelning, mobilt gränsnitt, import/export, genom att vara moduluppbyggt kan man enkelt välja vilken funktionalitet man önskar i sitt system.

Läs mer om vilka funktioner som passar din organisation.

Ett system att växa med Online och Offline

ARX är upp byggd av funktionsmoduler och är helt skalbart. När säkerhetsbehoven förändras kan man enkelt lägga till och ta bort moduler. ARX erbjuder en kostnadseffektivitet med olika alternativ för dörrmiljöer Online och Offline.

Läs mer om hur Offline i ARX

Valfrihet och produktledarskap

Marknadens ledande utbud av hårdvara och innovativa dörrlösningar för både online och offline. 

Läs mer om komponenter och hårdvara

Passer och Larm, i ett

ARX för vardagen lättare eftersom du bara behöver ett system för passer och larm. Ett inlogg all funktionalitet.

Läs mer om Larm i ARX

Integrationer

Ett säkerhetsystem behöver samverka med andra system för att hjäpa användarna i vardagen. ARX integrerar till en uppsjö av marknadens andra systemleverantörer, både via egenutvecklade integrationer och externa.

Läs mer om våra integrationer

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!