Got Event använder Aptus passagsystem

/global/scaled/1429x622x0x156x1000x435/Other-Aptus-bilder-refcase-aptus-refcase-frolondaborg.jpg

Det är med stolthet vi hjälper Got Event att hålla koll på nycklar, dörrar och larm även i Frölundaborg. Sedan tidigare säkrar vi arenorna Ullevi, Scandinavium samt Valhallabadet.

Plats/ort:

Göteborg

Kund:

Got Event

Kontaktperson på Aptus:

Michael Carlsson, tel 0703-689750, michael.carlsson@aptus.se

Om projektet:

När det var dags för Idrott och Förening i Göteborg att renovera Frölundaborg var Aptus installerat på flera av Got Events övriga anläggningar, vilket Got Event tycker fugerat bra. Utmaningen i en arena att få allt att klaffa. Från dörrlåsning till larm. Med spelare, artister och personal som jobbar dygnets alla timmar ställs det stora krav på passagesystemet. Got Event valde Öppna 1100 som skalskydd och Öppna 1105 på innerdörrar.

Systemet är komplicerat med 25 innerdörrar och ytterdörrar. När ett lag kommer hem sent ska att nödutgångarna kunna vara öppna tills sista person lämnar byggnaden, samtidigt som larmet aktiveras när denna lämnar byggnaden. Det löser Aptus system.

Idag styr man alla anläggningar via en databas och en programvara, Aptus Multiaccess. På så sätt får Got Event en bra överblick och kan jobba effektivt.