Aptus porttelefon och boendeinformation

Porttelefonen är det första som möter vid entrén. Den hjälper dig att hålla ett öga på porten, samtidigt som den hjälper fastighetens besökare att hitta rätt.

Aptus porttelefoner kopplas ihop med fastighetens passagesystem. De finns i flera modeller och utföranden. Fastighetens boende och besökare kan till exempel ringa på, öppna med kod eller Aptusnyckeln.

Hållbara och användarvänliga porttelefoner

Alla Aptus porttelefoner är användarvänliga och hållbara i rostfritt stål med olika tillbehör som väderskydd. De ger din fastighet värde i form av trygghet och estetik.

Olika porttelefoner för olika behov

Våra porttelefoner finns med EM- och Mifarekommunikation. Du kan välja att ha ett inbyggt digitalt register över de boende, eller ett vanligt register på en tavla bredvid. Uppringning till lägenhet kan ske via det analoga telenätet, IP-telefoni eller genom en separat trådförbindelse.

Koppla ihop till smarta lösningar

Sätta upp kameror vid entrén så kan de boende till se vem som ringer på porten via appen Aptus Home i mobilen. Porttelefonsystemet kan även byggas ut med lösningar för att kommunicera med hyresgäster, bokning och energimätning i allmänna utrymmen, smidig nyckelhantering, samt fastighetsboxar.