Programmen som administrerar alla områden i flerbostaden

I Multiaccess Styra administrerar du allt ifrån kommunikations- och bokningstavlor till lägenhetslås och porttelefoner. Hantera Styra, ett webbaserat administrationsprogram gör livet enklare för förvaltare och fastighetsägare.

Det ska vara kul och smidigt att administrera säkerhets- och informationssystem för bostäder. Därför har vi skapat alla våra programvaror speciellt för flerbostadsfastigheter. Det är vi ensamma om.

Multiaccess Styra för flerbostadsfastigheter

Multiaccess är byggt för flerbostadsfastigheter. Det är i detta program du bygger upp och styr ditt system oavsett det handlar om kommunikationssystem, passagesystem, bokningssystem, låssystem, larm, energmätning och porttelefonsystem.

Gränssnittet har en tydlig struktur för att programmera och underhålla ett Aptussystem. Programmeringen är smidig genom smarta funktioner som exempelvis sökningsfunktion. Hitta vad du söker i översiktsfönster och dyk sedan ner på detaljer via detaljfönster. När du registrerar nycklar använder du bordsläsaren Registrera.

Hantera förenklar fastighetsförvaltningen

Man ska inte behöva vara IT-expert för att sköta den dagliga driften av säkerhetssystem för flerbostadsfastigheter. Därför är det med glädje vi presenterar Hantera Styra, ett webbaserat administrationsprogram som gör livet enklare för förvaltare och fastighetsägare.

Aptus Hosting

Luta dig tillbaka och låt oss sköta ditt system. Vi lagrar och hanterar önskad data i en central databas. Du kommer be­tala en fast månadsavgift och slipper bekymra dig för datorer, databaser och backup-rutiner.