Hej!

Aptus Elektronik AB är nu en integrerad del av ASSA ABLOY Opening Solutions. Aptus produkter och tjänster kommer att leva vidare. Organisationen struktureras och stärks för att tillgodose behovet av innovativa och trygga lösningar för flerbostadssegmentet.


Varför?

Med en stark organisation som ASSA ABLOY i ett tätt samarbete kommer Aptus lösningar att få nya möjligheter att utvecklas, samtidigt som våra gemensamma kunder får en större produktportfölj att ta del av. En ny väl sammanhållen skandinavisk organisation och ett gemensamt namn ger förutsättningar att leverera innovativa helhetslösningar.


Vad förändras?

Mycket kommer att vara detsamma. Människorna är kvar. Produkterna och Aptus inriktning kommer inte att ändras. Vår lokala förankring blir starkare genom att vi har fler kontaktytor i olika delar av Skandinavien.


Kommer Aptus att byta namn?

Vi heter inte Aptus Elektronik AB längre. Vi heter nu ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden. Vår nyckelhålssymbol lever vidare. Namnet blir nytt och du kommer att mötas av en ny logotyp på förpackningar, på vårt marknadsmaterial och ett nytt företagsnamn på skyltar, fakturor, i mail-signaturer och så vidare.


Vad betyder ASSA ABLOY Opening Solutions?

Det nya namnet innehåller två viktiga delar, varumärket ASSA ABLOY och verksamhetsbeskrivningen Opening Solutions. Det tydliggör vilka vi är och hjälper våra kunder navigera i ASSA ABLOYs erbjudande. Tillsammans skapar vi ett ledande, globalt varumärke som erbjuder smartare, mer integrerade och väldesignade lösningar.


Företagsuppgifter

Organisationsnummer: 556034-3161
Företagsnamn: ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB
Postadress:
ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB
Box 174
435 24 MÖLNLYCKE
Organisationsnummer: 556034-3161

Var ska jag ringa?
Vi kommer inte svara Aptus Elektronik när du ringer. Vi kommer att svara ASSA ABLOY Opening Solutions Flerbostad.
Växel: 031 - 68 97 00
Order och leveransfrågor: 031 - 68 97 10
Supportavdelning: 031 - 68 97 30

Var besöker jag er?
ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden
Åkarevägen 1
435 33 Mölnlycke

ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden
Förmansvägen 11
117 43 Stockholm

ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden
Lodjursgatan 10
261 44 Landskrona