Bokning av gemensamma lokaler via digitala tavlor

Aptus erbjuder bokning av gemensamma lokaler via bokningstavlor utanför tvättstugan, genom datorn i lägenheten, på kommunikationstavlan i entrén och i din smartphone.

När alla gemensamma bokningsbara ytor i fastigheten är enkla att boka för de boende blir boendemiljön tryggare. Och dessutom enkelt att administrera för fastighetsförvaltaren. Det är vanligast att boka tvättstugor, men det är givetvis inga problem att exempelvis boka solarier, bastu, gäst-, konferens- och motionsrum. Systemet rymmer 16 bokningsobjekt och hela 48 bokningsbara pass per dygn, som kan reserveras upp till ett år i förväg.

Aptusnyckeln öppnar bokningen

Alla kan använda en Aptusnyckel – gammal som ung. Med Aptusnyckeln för beröringsfria läsare eller bokningssystem gör du det enklare för lägenhetsinnehavare att boka gemensamma utrymmen. Bokningssystemet och Aptusnyckeln kopplas samman med både dator och en smartphoneappar.

Bara den som bokat har tillträde

Det skapar trygghet att bara den som bokat en lokal har tillträde till den. Genom det digitala bokningssystemet minskar också risken för dubbelbokningar och grannosämja. Bokningssystemen kan även enkelt kompletteras med lås, larm, passagesystem eller centraler för att exempelvis hålla koll på energiförbrukningen i allmänna utrymmen.