Aptus - trygga och trevliga boendemiljöer

Aptussystemet, med passagesystem, bokningssystem och porttelefonsystem, skapar trygga miljöer i flerbostadshus, samtidigt som det ger utrymme för en effektiv fastighetsförvaltning.

När fastighetsägare med nyckelhanteringsproblem suckar över höga kostnader, när lägenhetsinnehavaren är trött på att det alltid är stökigt i tvättstugan, när du har behov av att effektivisera kommunikationen med lägenhetsinnehavare eller helt enkelt vill erbjuda boende ett modernt säkerhetssystem, så löser vi det.

Smartphoneappen Aptus Home förenklar vardagen

Aptus Home öppnar Aptusportal Styra, vilket gör att hyresgästen kan boka allmänna utrymmen, se vem som ringer på i porten, samt låsa upp port och lägenhetsdörr. Via denna app får du möjlighet att ta del av många smarta Aptusfunktioner. Läs mer här.

Passagesystem med Aptusnyckeln ger bästa passerkontroll

Vårt passagesystem gör att rätt personer har tillträde till rätt utrymmen. Exempelvis kan din nyckel ha behörighet till hela fastigheten, barnens nyckel kan inte kan öppna garagedörren och hantverkare har enbart tidsbegränsad tillträdesmöjlighet. Läs mer här.

Portelefonen är både portvakt och guide

Aptus porttelefoner har både passerkontroll och boenderegister. En kod sprids lätt, men en porttelefon släpper inte in besökare förrän du godkänt påringningen. Läs mer här.

Bokningssystem skapar trevliga boendemiljöer

Genom att tvättstugan, övernattningslägenhet eller konferenslokaler kan bokas skapar du trygghet och en kostnadseffektiv förvaltning. Läs mer här.

Kommunicera mera i dina fastigheter

Aptus kommunikationssystem ser till att du slipper kostsamma besök i fastigheter och ser till att lägenhetsinnehavare får rätt info vid exakt det tillfällen du önskar. Läs mer här.

Multiaccess och Hantera administrerar alla områden i flerbostadens säkerhetssystem

Det ska vara kul och smidigt att administrera säkerhets- och informationssystem för bostäder. Därför har vi skapat alla våra programvaror speciellt för flerbostadsfastigheter. Det är vi ensamma om. Läs mer här.

Våra centraler har koll på vad som händer i fastigheten

Och det spelar ingen roll om det handlar om ett passagesystem med fåtal dörrar eller jättestora system med tusentals dörrar. Minnet är dynamiskt, vilket betyder att du väljer vad som ska prioriteras. Läs mer här.

Servera Hosting tar hand om er databas på bästa sätt

Via våra Hosting- och Supportavtal har du alltid ett Aptus-system med minimal risk för störningar, de senaste funktionerna och tydliga backup-rutiner. Läs mer här.