Aperio®

Aperio® – trådlösa lås för att uppgradera befintliga passersystem

Passersystemsleverantörer runt om i världen kan på ett kostnadseffektivt sätt integrera mekaniska lås i sina passersystem med ASSA ABLOYs Aperio® Teknologi.

Att installera traditionella passersystemsdörrar är dyrt på grund av den omfattande kabeldragningen. Därför täcker passersystemen ofta bara dörrar med höga säkerhetskrav – utelämnandes andra dörrar med mekaniska lås. Men att förlora en nyckel till dessa dörrar är också en säkerhetsrisk.

Med Aperio® kan alla dörrar enkelt uppgraderas och anslutas trådlöst till passersystemet tack vare batteridrivna elektroniska låsningsenheter med integrerade RFID-kortläsare - optimering av åtkomstkontroll och ökad säkerhet.

Säkerhetsansvariga kan övervaka och hantera lokaler när som helst, dag som natt med ett enda säkerhetssystem och kan enkelt göra justeringar på organisationsförändringar, medan användare bara behöver en enda RFID-behörighet. Tekniken erbjuder även online och offline integration för att täcka alla säkerhetskrav.

Aperio® stöder high frequency RFID-teknik iCLASS, MIFARE och DESFire. Dessutom kan alla befintliga RFID-kort eller transpondrar återanvändas för trådlösa Aperio®-dörrar.

Betrodd av 100+ ledande leverantörerna

Aperio® är utvecklat kring en öppen standard och är oberoende av vilket system de integreras i. Över 100 leverantörer av passersystem över hela världen erbjuder trådlösa dörruppgraderingar med Aperio®.

Online och offline integration

Aperio® erbjuder både online och offline integrationen för att tillgodose kundernas behov. Online och offline kan blandas för att optimera anpassningen till fastigheten.

Skalbara lösningar för att möta alla behov

Aperio® trådlösa lås är en flexibel lösning för dörrar och flera platser. De låter dig uppgradera och konvertera fler mekaniska dörrar till passersystem på ett mycket enkelt och kostnadseffektivt sätt – utan kabeldragning.

Glöm nycklar

Addera Aperio®-batteridrivna lås med integrerade kortläsare till vilken dörr som helst för att länka den till det centrala passersystemet. Uppgraderade dörrar kan användas med befintliga kort eller en enda digital kodbärare, och det tar bara några sekunder att utfärda eller återkalla kort, från en PC eller en smartphone.

Enkel installation

Aperio® trådlös passerkontroll tar bort stressen för att uppgradera passersystemet. Inga ledningar och ingen kabeldragning behövs, vilket innebär att det inte finns någon dyr installationskostnad och inte heller något behov av efterarbete för att städa upp efter entreprenörerna.

Lösning för varje kundbehov

Vår pålitliga teknik tillgodoser ett brett spektrum av branscher runt om i världen där säkerhet är prioriterat och har framgångsrikt implementerats i allt från kontorsbyggnader och universitet till sjukhus och laboratorium.

Aperio för slutkunder

För installatörer och partners

Referenser

Fyll i din e-post adress och få nyhetsbrevet "Aperio® News" för att hålla dig uppdaterad inom det senaste av Aperio® teknologin