ASSA ABLOY systemplattformar skapar högteknologiska dörrmiljöer.
Säkerhetslösningar som gör skillnad idag och imorgon

Lås- och säkerhetssystem för alla kunder

I en globaliserad värld med globala företag krävs lösningar som fungerar över gränserna. ASSA ABLOY har utvecklat ett antal unika systemplattformar för högteknologiska dörrmiljöer. Från sofistikerade säkerhetsystem till smarta och enkla system för att underlätta vardagen

Incedo™ Open

Incedo™ Open är det molnbaserade passersystemet som erbjuder dig att kombinera offline- och onlinelösningar, digitala cylindrar och nycklar, läsare och porttelefoner i ett system.

Läs mer om Incedo™ Open

Aperio®

Slipp krånglet med nycklar – uppgradera ditt system till Aperio®. Trådlösa lås går snabbt och enkelt att installera och fungerar med samma passerkort som du använder för ditt befintliga system.

Läs mer om Aperio®

Aptus - Passagesystem, bokningssystem och porttelefoner i fastigheter

Aptussystemet, med passagesystem, bokningssystem och porttelefonsystem, skapar trygga miljöer i flerbostadshus, samtidigt som det ger utrymme för en effektiv fastighetsförvaltning.

Läs mer om Aptussystemet

CLIQ® Remote - Elektromekansik låsning

Öka produktiviteten och säkerheten, och minska kostnaderna. CLIQ® Remote ger dig ett individuellt anpassat, pålitligt och flexibel elektromekansik låslösning.

Läs mer om CLIQ® RemoteSäkerhetssystem

Hi-O Passerkontroll Nätverk

Hi-O™ står för Highly Intelligent Opening och är ett koncept för elektroniska dörrlösningar som förenklar installation, service och utbyggnad. När enheter kopplas samman hittar de varandra automatiskt, tar reda på vilka de är och börjar utbyta information.

Läs mer om Hi-O

RX Webb - Passersystem

ASSA ABLOY RX WEB är det enkla online-passersystemet för det lilla och medelstora företaget. Det sköts från en plats och alla uppdateringar sker i realtid.

Läs mer om RX Webb

Traka Nyckelhantering

Med ett elektroniskt nyckelskåp från Traka registreras alla uttag och tillbakalämningar av nycklar. Samtliga händelser registreras utifrån personen som utför lånet och nyckeln som denne använder. Nyckelskåpet registrerar även datum och tid för händelsen.

Läs mer om Traka Nyckelhantering

Branschlösningar

ASSA ABLOY-lösningar säkrar en viktig del av vardagen för organisationer och företag runt om i världen.

Läs mer

Produkter

Säkerhetslösningar utförs av produker och kompnenter, i produktdatabasen hittar du me specifik informaiton.

Läs mer

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur  ASSA ABLOY passar för dina säkerhetsbehov? Kontakta oss för att få rätt hjälp.

Kontakta oss