ASSA ABLOY Triton

/Other/assa-se/for-foretaget/bilder/neptun-triton.jpg

ASSA ABLOY har utvecklat ett nytt cylindersortiment med det bästa från tidigare cylinderserier för flerbostadssegmentet, kommersiella lokaler och offentliga fastigheter.

ASSA ABLOY Triton

ASSA ABLOY Triton för kommersiella lokaler och offentliga fastigheter är en cylinderserie där vi har valt ut det bästa från våra cylindrar och samlat tekniken och kunskapen. Med ASSA ABLOY Triton täcker vi alla dina behov och säkerhetsnivåer. Med en nyckel kan du låsa allt – från högsäkerhetscylindrar med CLIQ®-funktion till det enklaste förråd. Den tekniska nivån gör den också till vår säkraste cylinderserie och erbjuder därmed en ökad trygghet.

Säkerhet i tre nivåer

Optimera ditt låssystem genom att välja rätt säkerhetsnivå på respektive dörr. Högsta säkerheten får du med Triton CLIQ®-cylinder. Den passar till exempel i skalskyddet, serverhallar och utvecklingsavdelningar, då du enkelt kan styra tillträde elektroniskt med scheman och samtidigt få loggar. Nästa nivå är Triton högsäkerhetscylinder. Den lämpar sig för bland annat entrédörrar, lagerdörrar och avdelningsdörrar. Tredje nivån, Triton systemcylinder, är fortfarande tekniskt avancerad men ett ekonomiskt val för exempelvis förrådsdörrar och städutrymmen. Möjligheten att kombinera de tre nivåerna ger därmed en ekonomiskt fördelaktig lösning.

ASSA ABLOY Triton med CLIQ® Remote

Cylindrarna från ASSA ABLOY Triton skyddas av patenterad teknik på absolut toppnivå i kombination med elektronisk kod. En nyckel kan tilldelas schemalagt tillträde, spärras elektroniskt och alla händelser kan vid behov spåras i efterhand. En cylinder med CLIQ kan användas i en entré likaväl som ett hänglås i skogen. Ingen kabeldragning behövs vilket gör installationen enkel.  ASSA ABLOY Neptun och ASSA ABLOY Triton är utvecklade i Sverige för svenska krav.

Vill du veta mer om hur ASSA ABLOY Triton passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Projektering och BIM berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning och du kan kontakta oss där. I sidorna För företaget finns det mesta du behöver veta om våra lösningar.

Broschyr för ASSA ABLOY Triton

Läs broschyren om hur ASSA ABLOY Triton

Läs mer

Produkter

I produktdatabasen finns ASSA CLIQ® Remote-produkter

Se produkter