ASSA ABLOY Neptun

/Other/assa-se/for-foretaget/bilder/neptun-triton.jpg

ASSA ABLOY har utvecklat ett nytt cylindersortiment med det bästa från tidigare cylinderserier för flerbostadssegmentet, kommersiella lokaler och offentliga fastigheter.

ASSA ABLOY Neptun

ASSA Neptun för flerbostad är en ny lösning som gör att du kan låsa allt från skalskydd till lägenhetsdörrar, postboxar och soprum med endast en nyckel. Den tekniska lösningen innebär dubbla spärrelement som ger en säker cylinder för ökad trygghet. 

Säkerhet i två nivåer

Du kan optimera ditt låssystem genom att välja rätt säkerhetsnivå på respektive dörr. Den högsta säkerheten får du med högsäkerhetscylindrar. Dessa passar till exempel i skalskydd och entréer. Där samma krav på säkerhet i dörrmiljön inte finns, kan du välja ASSA ABLOY Neptun systemcylinder. Systemcylindern är tekniskt avancerad men ett ekonomiskt val för exempelvis förrådsdörrar och soprum. Det är möjligt att kombinera de två nivåerna vilket ger en ekonomiskt fördelaktig lösning för hela fastigheten.

En nyckel till flera typer av lås

När du väljer ett låssystem från ASSA ABLOY Neptun har du valt den mest flexibla lösningen eftersom du kan kombinera olika typer av cylindrar. Med ASSA ABLOYs funktionscylindrar kan samma nyckel användas både i fastighetens gemensamma utrymmen såsom porten och garaget samt till den boendes privata postbox och lägenhetsdörr.
För fastighetsskötaren finns det möjlighet att ha ASSA ABLOY Neptun till både dörr- och väggnyckeltuber, vilket möjliggör enkel nyckelhantering vid serviceuppdrag med mera.

Vill du veta mer om hur ASSA ABLOY Neptun passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Projektering och BIM berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning och du kan kontakta oss där. I sidorna För företaget finns det mesta du behöver veta om våra lösningar.

Broschyr

Läs broschyren om hur ASSA ABLOY Neptun

Läs mer

Produkter

I produktdatabasen finns ASSA CLIQ® Remote-produkter

Se produkter