ASSA ABLOY PULSE Programmeringsenhet

ASSA ABLOY PULSE-programmeringsenheten är utformad för lätt och smidig programmering av elektroniska låssystem och ansluter till en smartphone genom att använda mobilappen ansluten till PULSE Beat.

Med ASSA ABLOY PULSE-programmeringsenheten är det enkelt att hantera tillträde och behörigheter för lås, nycklar och uppdaterare i ASSA ABLOY PULSE-systemet. 

Genom att ansluta enheten till mobilappen och programvaran PULSE Beat kan systemadministratörer snabbt uppdatera behörigheter, lägga till lås och till och med ladda ned spårningsdata från enskilda nycklar. Med en säker SEOS-anslutning via datakrypteringen för ASSA ABLOY PULSE kommer du få lugn och ro. Du kan tryggt lita på att ditt elektroniska låssystem alltid är säkert. 

Med ASSA ABLOY PULSE-programmeringsenheten kan fastighetsansvariga ladda ned underhåll och diagnostik från alla ASSA ABLOY PULSE-komponenter, till exempel för uppdatering av tidsstämplar och behörigheter. 

Den bärbara enheten drivs från din smartphone. Inga batterier behövs. Och den tål svåra väderförhållanden och upprepad användning. 

Gå till produktsidan