ASSA ABLOY PULSE Programmeringsnyckel

En symmetrisk programmerbar nyckel i vår självförsörjande ASSA ABLOY PULSE-låslösning ger användare tillträde till allt de behöver i fastigheten – som huvudentrén och personliga skåp eller kanske soprummet. ASSA ABLOY PULSE är oerhört enkelt att använda.

Varje gång en ASSA ABLOY PULSE-nyckel sätts i ett av ASSA ABLOY PULSE-låsen genereras energi som driver låsets krypterade elektroniska säkerhetsfunktioner. Låset använder sedan SEOS®-teknik – en säker, krypterad och risksäkrad produktanslutning utvecklad av Assa Abloy – för att kontrollera nyckelns behörighet och bevilja åtkomst. Den här tekniken skyddar även nyckeldata och hjälper till att skydda dina lokaler.

Med hjälp av denna förstklassiga digitala kryptering kan ASSA ABLOY PULSE-nycklar överföra aktuell säkerhetsinformation varje gång de används i ett ASSA ABLOY PULSE-lås. Det betyder att data om till exempel behörigheter, tidsstämplar, loggar och spärrade nycklar uppdateras fortlöpande under dagen. Dessutom kan ASSA ABLOY PULSE-nycklar även uppdateras regelbundet genom användning av RFID och en ASSA ABLOY PULSE-nyckeluppdaterare.

Systemet lämpar sig för alla typer av miljöer med många användare. Personal och boende behöver bara en nyckel var eftersom tillträde kan beviljas till alla lås de behöver i flera system genom samma enhet. Och med den patenterade dubbelautentiseringstekniken i ASSA ABLOY PULSE-nycklarna är det lätt att bygga ett kostnadseffektivt låssystem.
Det symmetriska utförandet gör att nyckeln kan användas i olika riktningar. Och en LED-indikator tänds när tillträde beviljas. 

Gå till produktsidan