Tryggt och bekvämt med CLIQ® Remote för Mittuniversitetet i Sundsvall

/Local/assaabloyopeningsolutionsSE/F%c3%b6r%20f%c3%b6retaget/Systemplattformar/CLIQ%20Remote/CLIQ/header-universitetet.jpg

Innan Mittuniversitetet (MIUN) i Sundsvall bytte låssystem till ASSA ABLOY CLIQ® Remote var det en salig blandning av nycklar som ibland kom bort. Då behövde det mekaniska låset bytas. Nu spärrar vaktmästaren en borttappad nyckel med en enkel knapptryckning. Man slipper kostnaden för att byta lås och vaktmästaren ser inte längre ut som forna tiders fångvaktare med en stor nyckelknippa skramlande vid bältet.

MIUN har cirka 1 000 anställda och runt 14 000 studenter. Många lärare alternerar mellan campus Sundsvall och campus Östersund och kan nu använda samma nyckel på båda orterna. För att kunna bibehålla en hög säkerhetsnivå uppdaterar (validerar) personalen sina nycklar minst var fjortonde dag vid någon av uppdateringsstationerna i byggnaderna.

CLIQ® Remote – Elektromekanisk låsning

Öka produktiviteten och säkerheten, och minska kostnaderna. CLIQ® Remote ger dig en individuellt anpassad, pålitlig och flexibel elektromekanisk låslösning.

Läs mer om CLIQ® Remote Säkerhetssystem

Vill du veta mer om hur ASSA ABLOY passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Projektering och BIM berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. Det mesta du behöver veta om våra lösningar finns under För företaget.

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!