Säkerhetslösningar för universitet och högskolor

ASSA ABLOYs lås och dörrlösningar skapar säkerhet och trygghet i byggnader som används för utbildning, skolverksamhet och förskolor.

I byggnader som används för utbildning som universitet, högskolor rör sig många människor. Det är viktigt att erbjuda en trygg och säker miljö för elever, lärare och personal.

Lokalerna ska vara skyddade mot inbrott, stöld, skadegörelse och brand. Samtidigt skiljer sig kraven på tillgänglighet och rörlighet; stor på ett universitet och mindre på andra utbildningsenheter.  Även om öppenhet och tillgänglighet är mycket centralt måste behörighet kunna begränsas i tid och rum. ASSA ABLOYs säkerhetslösningar gör det möjligt att skapa en bra tillträdeskontroll.

Tillsammans väljer vi den säkerhetslösning och de produkter som passar dina behov och skapar en hållbar säkerhetslösning.

ARX Säkerhetsystem

I ARX säkerhetssystem får du ett sofistikerat online säkerhetssystem med möjlighet till innovativa funktioner för säkerhet och bekvämlighet för din verksamhet

Så säkrar ARX din verksamhet 

Nycklar med digital behörighet

CLIQ® Remote kombinerar mekanisk och elektronisk säkerhet. Systemet är passa väl i tekniska utrymmen vänder sig till dig som har behov att ändra behörigheter ofta.

Läs om hur CLIQ® löser din säkerhet


Högsta mekaniska säkerhet

ASSA ABLOY Triton för kommersiella lokaler och offentliga fastigheter är en cylinderserie där vi har valt ut det bästa från våra cylindrar och samlat tekniken och kunskapen.

Läs mer

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!