Med passersystemet RX WEB låser orienterare upp med kod

/global/scaled/1594x694x0x291x1000x435/Other-ASSA-SE-Losningar-Referenser-Bilder-ref-rotebroIS-1.jpg

Blöta och svettiga orienterare tvingades förut leta efter en gömd nyckel för att komma in till duschen. Nu löser ASSA ABLOY RX WEB klubbstugans upplåsning med en träningskod istället.

Träningskod låser upp klubbstugan

Klubbstugan Ytterby gård i Sollentuna är utgångspunkt för träningarna i Rotebro IS Orienteringsklubb. Med RX WEB kan alla med träningskod komma in i stugan under träningstider. Ingen behöver ha nycklar med sig ut i skogen men når ändå det låsta omklädningsrummet.

– Huvudsyftet är den vardagliga tillgängligheten, säger Mats Orbert på Rotebro IS Orienteringsklubb. Nu är vi inte alls beroende av nycklar vilket är en stor fördel. Om en bricka försvinner är det lätt att spärra den.

Enkelt och smidigt att komma in och ut

Rotebro IS Orienteringsklubb har valt enkla funktioner i RX WEB. Här finns inte behov av olika säkerhetsnivåer. Men Mats Orbert påpekar att säkerhetssystemet erbjuder stora möjligheter för föreningar som har många typer av nycklar och behörigheter.

– Vi kan helt klart rekommendera systemet för andra som vill ha enkel administration och smidigt komma in och ut.

Vill du veta mer om hur ASSA ABLOY passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Projektering och BIM berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. I sidorna För företaget finns det mesta du behöver veta om våra lösningar.

Vill du veta mer om säkerhetslösningar för din bransch?