Säkerhet i offentliga byggnader

En anläggning med verksamhet inom idrott, sport, event och fritid är offentlig. Anläggningarna ska vara tillgängliga för allmänheten och samtidigt skyddas mot inbrott, stöld, skadegörelse och brand. Ibland måste lås- och dörrlösningen harmoniera med en historisk byggnad, en annan gång en modern glaskonstruktion.

Smidig inpassering och avgränsning med passersystem

Dörrautomatik i anläggningens huvudentré ger enkel inpassering medan passersystem kan användas för att begränsa besökarens tillgång till bakre utrymmen. Utrymningsbeslag ger säker och snabb utrymning i händelse av en nödsituation.

Passersystemet kan kopplas samman med en idrottshalls bokningssystem för att ge ett säkert tillträde till lokaler vid uthyrning.

Med ASSA ABLOYs produktlösningar får du rätt säkerhet på rätt plats. Vi ger dig möjlighet att kombinera mekanik och elektronik, nödutrymning, dörrautomatik och passersystem för en maximalt effektiv och framtidssäkrad säkerhetslösning.

För OEM-marknaden erbjuder vi skåplås

Vi har självklart skåplås som tillfredsställer behovet av låsning på OEM-marknaden inom en mängd applikationer, från skåp och boxar till bensinpumpar.

Låsprodukter och projekteringshjälp

På våra sidor Arkitekt & projektering berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge vid projektering av en dörrlösning. Bland produkter kan du hitta alla våra produkter indelat efter produkttyp.

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!