Säkerhetslösningar för flerbostadshus

I ett flerbostadshus anpassas säkerhetslösningen till de boendes behov. Vi hjälper dig med lås för alla typer: seniorboendet, studentboendet eller barnfamiljerna.

Boende i ett seniorboende, ett studentboende eller ett boende anpassat för barnfamiljer har olika behov, rörelsemönster och livssituation. Hjälp med dörröppning, behov av att enkelt kunna koda om borttappade nycklar eller krav på att dörrarna ska öppnas beröringsfritt är några exempel.

Ta kontrollen med rätt säkerhetslösning

Med en säkerhetslösning från ASSA ABLOY tar du kontroll över vilka som får komma in i olika delar av byggnaden och när. I porten passerar inte bara de boende. Det är fastighetsskötare, brevbärare, besökare med flera. Till den enskilda lägenheten ska den boende känna sig trygg i att låset skyddar både den boende och dess egendom.

Allmänna utrymmen som förråd, tekniska utrymmen, soprum, cykelrum kan kopplas samman med ett passersystem. Som i sin tur kan kopplas till bokningssystem för tvättstuga, festlokal med mera. Finns garage kan samma system användas där för att öppna dörren automatiskt när bilar med en godkänd identifierings-tagg närmar sig porten.

Utifrån vilka som ska bo i just din fastighet och hur ditt fastighetsbestånd ser ut tar vi fram en hållbar lösning.

Låsprodukter och projekteringshjälp

På våra sidor Arkitekt & projektering berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge vid projektering av en dörrlösning. I Produkter kan du hitta alla våra produkter indelat efter produkttyp

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!