Erfarenhet, expertis och vägledning i byggprojektets alla faser

ASSA ABLOY kan med långvarig erfarenhet och unik kunskap om säkerhet erbjuda både lösningar och stöttning i byggprojektets alla faser. Förståelsen för säkerhetsarbetets olika utmaningar hjälper oss att hitta en lösning med användaren i centrum som skapar värde för såväl entreprenör som slutanvändare.

Produktlösningar med olika krav på säkerhet, tillgänglighet och installation, hjälp i projektering, dokumentation, testning av olika komponentlösningar. Vi assisterar er i byggprojektet alla faser.

ARX Säkerhetsystem

I ARX säkerhetssystem får du ett sofistikerat online säkerhetssystem med möjlighet till innovativa funktioner för säkerhet och bekvämlighet för olika byggprojekt

Så säkrar ARX din verksamhet 

Digital låsning

Digitala lås erbjuder inte bara öppningen till det smarta hemmet, det erbjuder även förhöjd trygghet, tillgänlighet kombinerat med säkerhet samt bekvämlighet för brukaren.

Så förädlar digital lås byggprojektet

Högsta mekaniska säkerhet

ASSA ABLOY Triton och Neptun för kommersiella lokaler och flerbostad är cylinderserier där vi har valt ut det bästa från våra cylindrar och samlat all teknik och kunskap. 

Läs mer

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!