Tryggt och bekvämt med CLIQ® Remote för Dala Vatten

/Other/assa-se/losningar-referenser/bilder/Dalavatten-2.jpg

Terrorhot är kanske inget någon i natursköna Dalarna tänker på dagligen, om man inte jobbar som produktionschef på Dala Vatten.

Dala Vatten distribuerar vatten till fyra kommuner i västra Dalarna, Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Säkerheten för kunderna kommer högt på agendan.

Roger Lundkvist är produktionschef och ansvarig för systemets säkerhet.

– Sabotage är vår största farhåga. Om syftet med sabotaget är att förgifta ett vattenflöde kan det få stora konsekvenser för ett helt samhälle, det är därför extremt viktigt att vi har full kontroll på att inga nycklar är på drift och kan hamna hos fel personer. När vi började inventera vårt tidigare system insåg vi att omfattningen av utdelade nycklar inte kunde säkerställas till 100 %. När vi då lyfte frågan med vår installatör Göthes, blev vi rekommenderade att installera ett ASSA ABLOY CLIQ-system. De uppenbara fördelarna med CLIQ® Remote är tidsbegränsningen i nycklarna, vi behöver inte längre vara oroliga för om en nyckel från en anställd eller en extern entreprenör inte lämnats tillbaka.

Vill du veta mer om hur ASSA ABLOY passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Projektering och BIM berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. Det mesta du behöver veta om våra lösningar finns under För företaget.

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!