Säkerhetslösningar för energibranschen och vattendistributörer

Höga säkerhetskrav och insikten om att verksamheten ofta är spridd över ett vidsträckt geografiskt område. Det kräver en smart säkerhetslösning.

Energibranchens- och vattendistributörernas anläggningar ligger ofta på platser en bit från vanlig bebyggelse och utsättts ofta för extrema yttre förhållanden. De har kanske ett stort personalflöde med många olika typer av behörigheter som ska hanteras.

Om kommunikation och strömförsörjning till en byggnad blir ett problem kan en säkerhetslösning från ASSA ABLOY ändå ge personer en elektronisk behörighet genom en kodbärare.

Beroende på hur du komponerar din säkerhetslösning kan du välja nycklar eller passerkort som kodbärare. En fördel med elektromekaniska nycklar är att de kan integreras i ett mekaniskt låssystem och appliceras på portabla objekt som behöver säkras (skåp, väskor, vagnar etc).

Tillsammans väljer vi den säkerhetslösning och de produkter som passar dina behov och skapar en hållbar dörrlösning.

Nycklar med digital behörighet

CLIQ® Remote kombinerar mekanisk och elektronisk säkerhet. CLIQ® Remote vänder sig till dig som har behov att ändra behörigheter relativt ofta men samtidigt behöver mekanisk säkerhet

Läs om hur CLIQ® löser din säkerhet

ARX Säkerhetsystem

I ASSA ARX säkerhetssystem får du ett sofistikerat online säkerhetssystem med möjlighet till offline-läsare. Det innebär ett optimalt anpassat och kostnadseffektivt system.

Så säkrar ARX din verksamhet 

Högsta mekaniska säkerhet

ASSA ABLOY Triton för kommersiella lokaler och offentliga fastigheter är en cylinderserie där vi har valt ut det bästa från våra cylindrar och samlat tekniken och kunskapen.

Läs mer

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!

Kontaktperson