ICA i Sjöstaden har passersystemet ARX

/global/scaled/4256x1848x0x281x1000x435/Local-assaabloyopeningsolutionsSE-brand-library-fruit-grocery-store.jpg

Passersystemet ARX gör livet lättare för ägare och anställda på ICA Nära i Sjöstaden i Stockholm. Anställda, samarbetspartners och hantverkare rör sig bekvämt i butiken med hjälp av passersystemet ARX och beröringsfria taggar.

Passersystemet ARX delar in butiken i olika områden

ICA Nära i Hammarby Sjöstad har runt 16 anställda. Butiken är ca 350 kvadratmeter stor och det är många anställda, kunder och leverantörer som passerar under en arbetsdag. Alla ska inte ha tillgång till samtliga utrymmen i lokalen och butiken har därför valt att använda passersystemet ARX.

ARX passersystem lätt att administrera

– ARX är lätt att administrera och använda. Jag sköter det själv, det fungerar för vilken pc-användare som helst. ARX ger möjlighet att styra tillträdet för personal, kunder och leverantörer på olika tider. Det är lätt att lägga upp nya användare i systemet och alla får en personlig tagg, snabbt och enkelt, säger butiksägare Thomas Widlund.

Till säkerhetsrummet där kontanter hanteras har bara vissa anställda behörighet och då i kombination med kod.

– Vi driver butiken på ett modernt sätt i samklang med hela stadsdelen. Sjöstaden ligger i framkant, arkitektoniskt och miljömässigt. Dit kan även passersystemet ARX räknas, säger butiksägare Thomas Widlund.

Vill du veta mer om hur ASSA ABLOY passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Projektering och BIM berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. I sidorna För företaget finns det mesta du behöver veta om våra lösningar.

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!