Säkerhetslösningar för verksamheter inom detaljhandel

För butiker, varuhus och butikskedjor står kundens behov i centrum. God service kräver hög tillgänglighet och lätt åtkomst samtidigt som stölder och intrång ska förhindras.

Inom detaljhandel ryms allt från en dygnet-runt öppen minilivs till köpcentrum, butikskedjor och stormarknader. Många står inför ett intensivt flöde av människor och snabbrörliga varor och har behov av avgränsning i behörigheter till olika delar av byggnaden. Samtidigt ska snabb utrymning säkerställas, om något skulle inträffa.

ASSA ABLOY hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din byggnad. Vi kombinerar mekanik, el-mekanik och passersystem för en perfekt anpassad hållbar säkerhetslösning. Passersystemet gör det lätt att spärra en tappad nyckel eller passerkort och ger överblick av vem som har tillträde till vilket utrymme. Rätt lås på rätt utrymme förebygger hot mot personalen genom att behöriga inte kan dröja sig kvar i lokalen. En driftssäker dörrmiljö helt enkelt.

Systemplattformar och projekteringshjälp

På våra sidor Arkitekt & projektering berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge vid projektering av en dörrlösning. Under förföretaget hittar du alla våra systemplattformar som är grunden till de säkerhetslösningar vi erbjuder. 

Ta hjälp av våra Säkerhetsrådgivare. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!

Kontaktperson